ReBuildAll Blog
Thoughts (mostly) on .NET development

Plug & Play MVC   (MVC)   
This entry will be available in Finnish only - it is related to the TechDays 2011 speech on 31.3 about extending MVC framework.

Pidin esityksen TechDays 2011 MVC kehikon laajennuksesta. Esityksessä käsiteltiin miten MVC kehikkoa voi laajentaa eri paikoilla.

Itse kehikko on iso kokoelma pieniä osia mitkä toimivat hyvin yhdessä. Kuitenkin näitä pieniä osia voidaan muokata ja räätälöidä, tai jopa tehdä omia osia mitkä käytetään alkuperäisten sijasta. Näin voimme räätälöidä itse kehikonkin että se toimii juuri niin kuin me haluamme.

Näitä laajennuspisteitä on monta, ja esitys yrittää antaa kartan näihin pisteisiin. Ohjeiden perusteella pitäisi olisi helppo löytää juuri se laajennuskohta, mikä antaa mahdollisimman paljon hyötyä.

Esityksen PDF kalvot ovat ladattavissa täältä.

Esityksen demo sovellus on myös ladattava täältä.

Demo vaatii Visual Studio 2010 version (Express pitäisi toimia myös) sekä SQL Server Express version. Kun sovellusta käynnistää ensimmäinen kertaa, se luo itselleen tietokannan (App_Data kansioon). Kuitenkin pitää käsin ajaa alustus. Se löytyy /Home/Setup osoitteesta sovelluksen alta (eli HomeController:in Setup action).

 

Comments

Marck Re: Plug & Play MVC
Thank you for your post. This is excellent information. It is amazing and wonderful to visit your site: http://www.cetpainfotech.com/technology/Advance-dot-net-training